top of page

Privé Cursus (1-3 cursisten)

Prijs

€295 (of in 2 termijnen van €165)

Duur

12 weken

Deze lessen zijn voor jou als...

Je wilt graag:
✔️ Lessen vóór 18:00 met een flexibel rooster
✔️ Meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen
✔️ Gezellig samen leren met familie of vrienden
✔️ De keuze hebben tussen een fysieke lessen, online lessen of een combinatie van beiden
✔️ Zelf het eigen leertempo bepalen
✔️ Voordelen van een privéles hebben, maar toch samen met iemand je passie voor Spaans delen

Hoe ziet een les uit?

Even een concreet beeld krijgen

Even een concreet beeld krijgen

Vóór de les:
We hebben ons intakegesprek achter de rug en het niveau en het lesrooster bepaald. Samen hebben wij besloten om de eerste lessen (fysiek) op locatie te houden. Fijn dat we de lessen ook online via Zoom kunnen volgen. Erg handig op momenten waarop het soms allemaal even te druk wordt thuis of op het werk.

Al het lesmateriaal wat we gaan gebruiken is net ontvangen via het digitale platform. Violeta laat zien dat het platform meer is dan enkel een omgeving om theorie en opdrachten te delen. Op het platform worden ook interessante (youtube) filmpjes, audio's, nieuwsberichten en actualiteitjes gedeeld. Wat geinig dat ik de Spaanse uitdrukkingen en gezegdes die we tijdens de les van afgelopen week hebben geleerd, nu ook terug kunnen zien in de serie van Casa del Papel.

Tijdens de les:
We hebben genoeg tijd voor vragen en geen haast. We bepalen zelf het ritme van de lessen en we voelen ons op ons gemak. We durven te praten en fouten te maken. Violeta houdt rekening met onze interesses. We doen taalspelletjes, we praten en we leren over de Spaanse gewoontes. Fijn dat we elke keer tips krijgen van Violeta om Spaans op een leuke manier thuis te kunnen blijven oefenen.

¡Buen finde y hasta la próxima!

bottom of page