top of page

Club Internacional de Conversación 100% Online

Prijs

€150 per jaar of €15 per sessie

Duur

Schooljaar

Deze lessen zijn voor jou als...

✔️ Je hebt al een tijdje Spaans geleerd en kan je redelijk goed verstaanbaar maken
✔️ Je wilt alleen praten, geen huiswerk maken of lessen voorbereiden omdat je al een cursus volgt of hierin simpelweg geen zin of tijd hebt
✔️ Je zou graag de verschillende accenten / dialecten van de Spaanse taal willen ontdekken en meer over de cultuur of gewoontes te weten komen
✔️ Je ken niet veel Spaanstalige mensen in jouw omgeving om te oefenen
✔️ Je houdt van kletsen, nieuwe mensen leren kennen en je hebt passie voor de Spaanse taal
✔️ Je wilt geen wekelijkse les
✔️ Je bent op donderdagavond meestal vrij
✔️ Je hebt een computer met een goede internetverbinding

De Club opent haar deuren regelmatig voor nieuw enthousiaste leden!!

Heb je nog twijfels? Blok dan 30 minuten in je agenda om samen met mij te kijken of de Club iets voor jou is! Je kan altijd de eerste keer gratis komen kijken!

Hoe ziet een les uit?

Elke meeting is een verrasing!

Elke meeting is een verrasing!

Precies om 19:30 uur zit iedereen klaar achter de computer. We starten elke sessie gezellig met Spaanse muziek 🎵. We zien al wat bekende gezichten en zwaaien naar elkaar.

Één van de docenten presenteert het thema van de avond. Aan wat voor thema's kan je denken? Van 'Leyendas y tradiciones de Bolivia' of 'Curiosidades del Mundo Hispano' tot 'La música en mi vida' of 'Hablemos de amor'.

In 5 minuten krijgen we genoeg input om hierover te praten en te discussiëren. We gaan uiteen in kleine groepjes van 3-4 personen onder begeleiding van een docent die ons helpt en zorgt dat iedereen meedoet en de gesprekken vloeiend verlopen. Het is een unieke gelegenheid om Spaans direct toe te kunnen passen. We zijn niet verplicht om een vraag te beantwoorden en we voelen ons echt comfortabel!

We veranderen 4 keer van teams zodat we veel Spaanstalige personen over de hele wereld kunnen leren kennen. We horen Spaans vanuit verschillende landen en regio's. Het is leuk en uitdagend!

Na 1,5 uur zijn we klaar. We horen wat voor thema in de volgende les wordt besproken,
We nemen afscheid met leuke muziek op de achtergrond, wat zorgt voor de goede vibes.

¡Hasta la próxima!

⭐𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧?
Momenteel zijn we met 9 docenten (waarbij het aantal blijft toenemen) uit verschillende landen en nationaliteiten die de passie delen voor de Spaanse taal, diversiteit, het voeren van leuke en goede gesprekken en mensen willen ontmoeten uit verschillende uithoeken van de wereld.

Je gaat dialecten en accenten uit de hele Spaanstalige wereld horen, wat de Club uniek maakt.
Vanuit España, Argentina, Chile, Venezuela, Nicaragua, México, Bolivia... y mucho más.

⭐𝐖𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫?
We spreken af via een Zoom-meeting op de tweede en de vierde donderdag van de maand van 19:30 tot 21:00 uur. Kan je niet altijd deelnemen? Koop dan gewoon een losse les voor wanneer het je uitkomt.

Ben je nieuwsgierig, vraag dan een gratis intakegesprek en proefles aan.

bottom of page