top of page

Les 2: ¿Qué aficiones tienes? (Hobby's)

¡Hola! ¿Qué tal?


Vandaag heb ik voor jullie een tweede les Spaans. Als je les 1 hebt gedaan, kan je als het goed is jezelf al voorstellen. Nu gaan we praten over de hobby's.


¿Qué aficiones tienes? (Wat voor hobby's heb je?)

Je kan dezelfde vraag ook als volgt stellen: ¿Cuáles son tus aficiones? Mis aficiones son.. (Welke hobby's heb je? Mijn hobby's zijn..)We gaan nu even in de video de tekst lezen en beluisteren. Bekijk de video 3 of 4 keer en let hierbij nadrukkelijk op de uitspraak van de woorden.


Indien benodigd, vind je hieronder de vertaling van de tekst:

'Mijn hobby's zijn dansen, yoga, reizen en mensen uit andere culturen ontmoeten. Ook vind ik het leuk om met mijn vrienden af te spreken en feesten te organiseren. Ik spreek 3 talen; Spaans, Engels en Nederlands. En jij? Welke talen spreek je? Welke hobby's heb je?'

</