¡Hola!


SpaansLeren, de plek waar je kan ontdekken en ervaren waarom "Spaans" meer dan een taal is.   

  

Jij bent tot hier gekomen omdat je misschien naar een Spaanstalig land wilt reizen, vrienden hebt die Spaans spreken of gewoon omdat je graag deze mooie taal wilt leren die wereldwijd gesproken wordt.

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet om Spaans te kunnen spreken. Ik zou jou hier graag verder mee willen helpen!

Wie ben ik? 

Mijn naam is Violeta. Ik kom uit het zuiden van Spanje (Andalusië) waar ik tot mijn 22ste heb gewoond en waar ik nog altijd graag mijn vakanties doorbreng. Dankzij een studie-uitwisseling in 2010 kwam ik voor het eerst in Zwolle terecht, waar ik sinds 2012 met veel plezier woon. In Nederland heb ik mijn nieuwe passie ontdekt, namelijk het delen van mijn taal en cultuur met anderen. Mijn vrienden en cursisten zeggen dat ik heel spontaan en enthousiast ben, met een gezonde dosis Spaanse temperament. 

Ik bevind mij graag onder de mensen en één van mijn beste ervaringen als docente is om de cursisten te zien genieten van de lessen met het gevoel van succes. 

Hoe kan ik je helpen

 

Contact me hier, via de email of Whatsapp.
Ik zal zo snel mogelijk reageren op jouw vragen. 

Waarom Spaans leren bij Violeta? 

 

Bekijk het rooster van de groepslessen: 

 

Wil je graag Spaans leren maar is het nu niet het juiste moment daarvoor? Volg SpaansLeren op Facebook of Instagram:

Wil je naar de activiteiten komen?

Klik hieronder op de evenementenagenda:

  • Facebook Classic
  • Icono social Instagram

TESTIMONIALS

MARJOLEIN

Ik heb al een aantal jaar les bij Violeta. Ze weet elke les me weer te verassen met leuke onderwerpen, een spel, de Spaanse actualiteit of een Spaans of Latijns-Amerikaanse feestdag of gebruik. Violeta geeft leerlingen de ruimte om te werken aan hun eigen doelen, maar houdt daarbij wel de vooruitgang in de gaten. Door deze afwisselende, interactieve manier van Spaans leren weet ze mij te stimuleren en te enthousiasmeren om beter te worden op een positieve manier!

GEERTEN

Ik ben heel tevreden over de lessen van Violeta. Vanaf een vroeg moment in de cursus spreekt zij veel Spaans, waardoor je veel aan de taal wordt blootgesteld. In de lessen zoekt zij geregeld onderwerpen uit de actualiteit. Ik zou deze klassen aanraden aan iedereen die Spaans wil leren.

ANS

Ik heb veel geleerd van Violeta en nog steeds.Ze geeft uitstekend les en let op de details waardoor je Spaans geleidelijk aan op een hoger niveau komt. Daarnaast vertelt ze veel over de Spaanse cultuur waardoor de lessen speels, informatief en gezellig zijn.

BART

Ik kan deze school van harte aanbevelen. Je hebt les in kleine groepjes met mensen van vergelijkbaar niveau. Alles wordt zoveel mogelijk in het Spaans gedaan, en je wordt aangemoedigd om je zonder schroom in een psychologisch veilige leeromgeving in het Spaans uit te drukken. Zo leer je haast vanzelf, zonder nadruk op grammatica en stampwerk.
Een nieuwe vreemde taal leren is moeilijk, maar Violeta maakt dat het spelenderwijs en pijnloos gaat. Het lesgeld is bijzonder redelijk. Muy recomendado!

Spaans Leren|IN ZWOLLE

 

Damstraat 5 8043GE

 

Tel: 0031 640996693

E-mail: spaanslereninzwolle@gmail.com

 

Volgt ons op Social Media:

 

  • Facebook Classic
  • Icono social Instagram
Graag tips en gratis materiaal om Spaans te leren?
Meld je dan nu aan voor onze Newsletter.

© 2020 Spaans Leren in Zwolle